Vad håller mammsen på med ?

Vad vi än gör - ska gå in, har kissat, följer efter mammsen så går hon omkring med godis i handen och ber oss att ställa upp. Varför ? ( Jo, här ska det tränas, tränas och åter tränas ) !

Dessutom får vi - Falcon och Valle - en himla massa mat och extra gotter så fort inte Hampus ser.
Allt för att vi ska bli runda och goda till utställningarna som mammsen och mammsens kompis Malin håller på att titta på.  Inte för att vi klagar, men mammsen har värsta kollen på oss just nu. Och med just nu menar vi denna vecka då hon inte kan vara ute på ängen eller grusplanen och träna med oss eftersom hon är barnvakt åt Leon. Jo, vi kan gå ut och träna på kvällen, men då är det antingen nån fotbollsklubb eller boule-klubb som är på grusplanen och ängen har dom inte varit och klippt än. Men nästa vecka ska mammsen gå ut med oss på dagarna och gå ner till hundklubben och träna med oss. Hon tycker att det är lite svårt att gå ut med tre hundar och en barnvagn just nu.

Idag har det varit jättevarmt och vi har fått ligga och mysa i skuggan - när vi inte har haft mopsryck och busat runt poolen.
Mammsen var på väg att sätta på sig badkläderna och hoppa i med oss i poolen, men varenda gång så vaknade Leon från sina powernapar - skyller hon på i alla fall.



Dessutom så måste mammsen tejpa om Falcons öron igen. Valle och Falcon busade så mycket idag att dom vita tejpbitarna försvann igen. Ahhhhh ! Så nu får det bli den bruna tejpen i alla fall så vi vet att det sitter.

Kommentarer
Postat av: stina

åååh dom ääär ju bara för söta!!!!! :)

2008-07-02 @ 12:46:51
Postat av: Malin

Här är det också tejpade öron ;)))Ska bli så skönt när tejpningen är över. Nu vill jag bara att Simon ska bli rumsren. Är lite smått trött över alla pisspölar som man hittar här å där.

2008-07-03 @ 11:28:34
URL: http://www.nogg.se/hedda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test