Gott Nytt År !


glitter-graphics.com

Sorg !

Jag vet att det är många som är nyfikna när det gäller Valle och hans tilltänkta valpar i Norge !

Valle blev pappa igår till 7 st valpar, men jag måste tyvärr säga att ingen utav valparna överlevde !

Kallt om tassarna

Nog för att vi tycker om snö, men imorse var det kallt !

När mamz öppnade dörren i morse så stannade vi till och ville först inte gå ut.
Vi får ju inte gå ut i trädgården längre då det kommit så mycket snö så att det är lätt att hoppa över staketet, sen blir tydligen gräsmattan lite konstig då vi trampar ner snön hela tiden, så nu är vi förpassadde på promenader istället ! Uff !

Efter att mamz puttat ut oss i snön så var det bara att trava på.
Det vart ingen långsam promenad idag inte.

Efter ett tag så började det bli kallt om tassarna och vi - Hampus och Valle - började att lyfta upp tassarna en och en högt och då visste mamz att då var det dags att vända hemmåt.

Valle kunde inte ha sin tratt på sig ute då han blev värsta ploghunden så när vi har varit ute på våra promenader idag har han varit så glad att slippa den.

Sista promenaden ikväll var inte heller kul då det har plogats flera gånger på gångbanorna här.
Vallar överallt och våra älsklingsträd gick inte att nå.
Falcon gav upp och satte sig mitt på gångbanan till slut och bajsade ! Folk som gick förbi bara garvade och förstod vårt problem.

Imorgon blir det en tidig morgonpromenad då mamz ska in till stan på möte igen.
Papz är ledig så han får ge oss mat innan han åker iväg, och så får mamz gå ut med oss igen när hon kommer hem.


Uppdateringar

Nu har vi vovvat och vovvat på mamz för att hon ska sätta sig ner och uppdatera vår blogg.
Men hon har ju varit lite slarvig på sin egna och kommit igång igen, så nu tycker vi att det är vår tur.
Och ikväll så lyssnade äntligen mamz på oss ! Så här kommer lite uppdateringar om oss och vad som hänt ett tag bakåt !

Hampus !
Eftersom mamz inte ställer ut mig längre på utställningar tyckte mamz att det var dags att banta ner mig lite.
Det finns ju ingen anledning att jag ska gå omkring och bära på en massa kropp när jag inte behöver.
Mamz drog ner på min mat, jag fick gå ut själv mer med henne för att få upp lite bättre flås och bli av med några hekto lite fortare. Och nu har det gett resultat. Jag är mycket smalare och går mycket lättare - säger mamz i alla fall.
Sen börjar mamz undra om vi hundar kan ha höstdepression vi också för jag har varit lite loj och inte varit på bus eller lekhumör på ett tag. Men nu helt plötsligt springer jag omkring i vardagsrummet med Falcon i haserna och busar och leker för fulla muggar. Och nu när snön kom höll mamz på att tappa ögonen när jag hoppade upp och ner i snödrivorna som värsta kaninen. Uff !

Så - smal och smärt, pigg och glad !!!!!

Valle !
Jag har ju som sagt varit i Norge och träffat pinglan Fourtep's Diamond Dream "Marry" som finns på Kennel Opertunity ! Tiden har tickat på och om ca 1 vecka hoppas jag att jag blir pappa till en massa söta kavringar !
Just nu så tycker jag väl inget är roligt just nu - jag går omkring med tratt ! Mamz hittade ett litet sår på mitt huvud som efter 2 dagar blev varigt. Det var bara att åka till vetten. När det såret började läka hittade mamz ett nytt och det var bara att åka tillbaka till vetten som till slut var tvungen att raka hela min nacke. Så nu har jag blivit tvättat varannan dag i bakteriedödande schampoo, oljefritt balsam har sprayats på, tabletter sväljs som mamz gömt i godis och så har jag självklart tratten då ! Men mamz vägrar att ta bort den tills hon ser att det har kommit fram päls överallt !

Så - längtar efter att tratten försvinner !!!!

Falcon !
Ja, vad ska jag berätta ?! Jag är ju som vanligt - helt galen, hoppar och far, skäller på folk på gångbanan och  allmänt busig ! Mamz får veta att hon lever.
I helgen var mamz, papz och jag i Älvsjö och på HUND 2009 ! Vi var tvungna att vara där tidigt för jag skulle in som nummer 8, men det var ganska skönt. Mamz blev så klart lite orolig när hon såg att domaren inte var rätt att skicka ut ganska många på 2:or, men mamz och jag tyckte vi skötte oss ganska bra i ringen och jag slutade som 3:a i unghundsklassen. Vi var 8 från början, men i slutet så blev vi bara 3 kvar.

Så - fortsätter med min busighet om jag får för mamz !!!!

*********************************************************************************************************

Här kommer bilder från igår när vi var ute i snön och lekte !

         
             

RSS 2.0
Test