Biltripp !

Imorse klev mammsen och pappen upp tidigt även om det var lördag ???!!!
Pappsen gick ner först medans mammsen gjorde sig iordning.
Nu var det nått på gång.

Vi väntade att gå ner till undervåningen tills mammsen var färdig och då följde vi efter.
Mammsen tog på sig en jacka och vi fick gå ut och göra det vi behövde och när vi kom in igen så brukar vi ju få vår mat, men inte idag. Hampus satte sig på köksgolvet och väntade, men inte kom det nån mat inte.

Mammsen, pappsen och lillmammsen Michis sprang runt och plockade med saker fram och tillbaka och vi försökte hänga med så mycket som möjligt.

Helt plötsligt fick vi på kopplet igen och vi gick ut - till bilen den här gången.
Ok, vi skulle få åka bil idag. Undrar varför ????

Som vanligt när vi åker bil måste Valle låta, pipa lite och försöka få uppmärksamhet, men mammsen, pappsen och lillmammsen Michis pratar bara lite med oss och till slut så slutar Valle att låta. Hampus brukar bara titta lite försiktigt på Valle och undra varför han låter så där.

Till slut orkade vi inte pipa, låta utan la oss ner i hundburen. Det var ju ingen ide.
Och efter ca 1,5 timme så stannade bilen. Mammsen öppnade bagageluckan, men inte fick vi gå ut. Dom plockade bara ut allt annat som fanns i bilen och så fick vi sitta kvar.

Efter ca 10 minuter åkte vi iväg igen med pappsen - ca 30 minuter - och så fick vi äntligen komma ut. Pappsen gick en lite promis med oss och sen fick vi hälsa på hos pappsens mamms och papps. Dessutom kom pappsens syster som lekte med oss så vi blev helt slut.

Vi fick mat och mera lek.
Sen helt plötsligt gick pappsens syster ut med oss och pappsen försvann. Så när vi kom hem till pappsens mamma och pappa så gick vi och la oss och orkade inte ens komma till dörren när vi hörde mammsen ropa.

Vi sprang runt som galningar när mammsen dök upp i dörrhålet och när vi fick hoppa in i bilen igen så la vi oss ner och sov på vägen hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test