Ljud

Nu har vi blivit jagade runt vardagsrummet och hallen där vi nyss stått och skällt.
Och börjar den ena som måste vi andra hjälpa till. Eller hur ?!

Hampus som för det mesta har varit den som skällt sist har dom senaste dagarna reagerat på alla konstiga ljud som vi andra brukar reagera på : en klocka slog på ett tv-program, det visslas på tv, en hög ton på tv eller så är det då en massa djur som vi gärna skäller på - hund, ko och häst är dom som är bäst.

Och när vi stått framför tv'n så springer vi gärna runt till hallen då det är "bakom" tv'n. Det kan ju dyka upp något där ?!

Mammsen har ju kämpat med att få oss tysta i trädgården med en vattenspruta, men det är inte så bra inne då det är parkettgolv, så vi får se vad mammsen hittar på för att få oss att sluta. Så länge så skäller vi på tills mammsen kommer med onda fingret framför nosen på oss.

Voff, voff på er !

Kommentarer
Postat av: Beate

Min arbetskompis Helena har en malteser och den hade samma "problem" som dina mopsar. Hon tog honom till en hundpsykolog (nej sådana finns, jag skojar inte) som botade honom.

Dessutom tog hon sin Axel till en hundlydnadskurs (6 kvällar) i Nacka... så nu är han tyst och lyder.

//BeatePS. Detta är ett seriöst svar. Om du vill kan jag ta reda på alla detaljer åt dig. DS

2008-08-06 @ 23:31:42
Postat av: Josephine

Frank har börjat skälla och muttra mer och mer. Åt TVljud mest, men även ljud från trapphuset. Och han ska minsann alltid ha sista ordet! Säger man "nej" då kan man ge sig den på att han muttrar till en sista gång och så kan vi hålla på en evighet!! haha!!

2008-08-09 @ 20:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test