Malmö

Nu har Valle och Falcon varit på utställning i Malmö !

Vi fick sitta i buren brevid Natcho, Hedda och Ettan !
Vi stannade till två gånger och vi fick gå ut en gång och kissa av oss.Malin med Hedda och Ettan

När vi kom fram till Malmö skämde vi ut våra mammzar när vi skulle gå in på hotellet - vi drog i kopplena så väskorna ramlade åt alla håll. Vi fick skäll och sen var det full fart igen.

Uppe på hotellrummet sprang vi runt och nosade och mammsen var lite orolig att vi skulle ställa oss och kissa mot någonting för att markera hotellrummet men vi gjorde inte det.

Falcon kunde inte inte lugna ner sig så han fick hoppa in i buren en stund.Medans mamma Hedda hoppade upp i soffan och mös lite !På natten blev det inte så mycket sova för Falcons del. Han hade svårt att koppla av med två tjejer på rummet och hoppade upp och ner för sängen.

På morgonen därpå så var det dax att plocka ihop alla grejer och åka på utställning.

Även om vi var i god tid så blev det stressigt. Det var jättelång kö utanför mässan där vi skulle in och när vi väl kom in så var det jättemycket hundar överallt och svårt att komma fram. Så när vi kom fram till vår ring så hade mammsen lite panik och fick bara ta fram allt som skulle fram innan hon var tvungen att gå in i ringen med Falcon. Han skulle först ut.

Resultatet av Falcons utställning blev ingen hit då han inte hunnit lugna ner sig och flåsade i ringen och åkte därför ut på en 2:a. Mopsar är nämligen under bevakning just nu pga sin andning och flåsar man i ringen så åker man ut. Mammsen försökte tala om att vi stressat för mycket och inte hunnit lugna ner sig, men det struntade han i. Uff så arg jag blev. Jag ville ju visa mig mera i ringen.

Mammsen gick in i ringen med Valle som var ensam svart hane bland 16 st och fick en 1:a men ingen placering i konkurrensen. Domaren tittade inte ens på honom och verkade inte tycka om oss svarta.

Här kommer lite bilder på andra mopsar i ringen :

         

Bild 1 - Maria med Wiggo
Bild 2 - Marias Dolly
Bild 3 - Mamma Koko och dottern Dolly - fråga oss inte vem som är vem         

Bild 1 - Fransisco med Hedda
Bild 2 - Maria med Dolly eller Koko
Bild 3 - Michelle med Ettan

Kommentarer
Postat av: Qurre & Strimman

Vilken rolig resa ni verkar ha haft med Hedda & Ettan & Nacho. Stackars Falcon som inte kunde koppla av, men det är ju helt förståligt när han hade pinglor och massa andra mopsar omkring sig och tävlings nerver och allt. Vad är det för konstig dommare som inte gillar oss svarta mopsar!? Är han inte klok!??? Vi är ju suuuuupersnygga och söta!!!

2009-03-25 @ 11:30:37
URL: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test