Valle & Ninja !

Mamz har bara berättat på sin blogg om mig ( Valle ) och Ninja ! Så här kommer min berättelse :

I måndags stoppade mamz in mig i bilen och vi åkte iväg mot stan. Jag har inte varit inne mitt i city men jag skötte mig jättebra ändå. Den enda gången jag reagerade var när vi stod vid ett övergångsställe och det åkte förbi en jättestor lastbild som "tryckte ut" luft från bilen. Då hoppade jag till åt sidan.

Mamz tog ner mig på en tågperong och där stod vi en stund i kylan. Efter en stund kom ett tåg och det kom hur mycket folk som helst och mamz såg till att jag stod nära henne så ingen klev på mig eller körde över mig med sina stora väskor.

Helt plötsligt såg jag någonting som jag kände igen - en svart mops - och jag började spana mellan alla ben som gick förbi. Jippi ! Dom kommer direkt mot oss !  När vi kom nära varann började jag steppa lite för att impa och vicka på svansen i 180 ! Sen kände jag att det var en tjej ! Wow !

Mamz och tjejens mamz som hette Jenny började prata och så började dom gå framåt. Jag hade lite problem med att både gå framåt och se till att tjejen som hette Ninja följde med oss. Mamz fick dra i kopplet flera gånger för att jag skulle följa med framåt.

Jag fick sitta där bak i min bur medans Jenny satt med pinglan Ninja i sitt knä !

Vi åkte en stund och när vi stannade bilen igen så var vi hemma hos min gammelmamz Maria och mamz uppfödare ! Marias dotter Jessica var också där.

Ninja och jag fick äntligen träffas och när jag kände att jag var på G så gjorde jag det som vi var där för ! Då jag är som min pappa kör jag inte med förspel utan hoppar på tjejen på en gång. Uff ! Mamz hängde inte med utan fick slänga av sig jackan i all hast. Uff !

När vi var klara och stått där och lugnat ner oss ett tag ville jag fortsätta, men det satte alla stopp för då Ninja behövde lite lugn och ro ett tag. Hmmmm !

Mamz och jag skjutsade Jenny och Ninja till tåget igen och så sa vi hej då ! Men hallå !

Men det gjorde ingenting för på onsdagen så åkte mamz och jag iväg igen. Denna gång fick jag stanna i bilen medans mamz gick och möte Jenny och Ninja vid tåget.

Vi åkte återigen hem till Maria och Jessica och när vi kom fram blev vi lite rastade. Ninja kände igen mig och ville komma fram och hälsa på en gång och då ville jag ju ha lite roligt på en gång. Men det fick jag inte då vi stod ute på gatan. Uff !

Vi gick in och så.... ja, ni vet va vi gjorde.

Mamz och jag skjutsade återigen Jenny och Ninja till tåget som dom tog hem till Vänersborg.

Om jag nu har lyckats att göra det jag ska så hoppas Ninja och jag på små valpisar runt den 17 januari !

Mamz tog inga kort på Ninja, men vi har fått tillåtelse att låna ett kort som hon har på facebook på Ninja så här kommer min snygga pingla Ninja !

Gildox Black Ninja
2008-12-08

Ninja har en spännande stamtavla med både svenskt och engelskt i sig !

Kommentarer
Postat av: Maria

Vi väntar med spänning!!!

Valentino-loverboy...<3

2010-11-19 @ 10:01:48
Postat av: Daniela & Mopsarna

Wow vilken lycka Valle! Att få träffa en sån fin och söt pingla <3 Ojojoj vilka söta puppisar ni kommer få!!!! Nu håller vi tummar och knorrar för att det kommer många fina starka puppisar i januari :)

2010-11-19 @ 10:28:15
Postat av: Berit

Med ett så gulligt par kan det ju inte annat än bli små jättegulliga mopsar.

Kram gammalmamsen

2010-11-19 @ 12:12:19
URL: http://mrsbettan.blogg.se/
Postat av: fine

Ojoj, vilken charmör han är, hihi :-)Ja, även om operationen är ett orosmoln är det skönt att det blir åtgärdat. Förmodligen blir det op redan nu på tisdag ute på Värmdö - tack vare Maria.

:)2010-11-19 @ 19:03:00
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Beate

Alltså Valle - du är ju verkligen pilsk verkar det som. Pang på rödbetan - precis som mina kackerlackor. Det går lika fort för dom. Förspel - vilken vits är det med det - men de går ju på batterier;-) Hoppas du får några avkommor - men din smak av "tjej" är lite tveksam. Snyggare har man ju sett;-)

2010-11-19 @ 23:43:30
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Nettan

Oj, Beate ! Det där var hård kritik !

Tiken som Valle parade var och är jättefin !

Det är inte lätt att avgöra på ett kort, men denna kombination ska bli jättespännande !

2010-11-19 @ 23:59:28
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Fine

Pfft, vilken löjlig kommentar Beate.Det märks att ni håller tummar och knorrar, nu vill vi bara ha hembär tjejvälbehållen. Tyvärrkommer det bli en vända med op till, 4 spenar ska bort...

2010-11-23 @ 14:45:19
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Maria

Hejsan!

Vilken härlig blogg du har! Hundar, är dem inte underbara? :)

Du får gärna kika in på min hundblogg och kika lite, där finns det tips, fakta, roligheter och allt möjligt som har med vovvar o göra. :) Säljer även bloggdesigner om du är intresserad. :)

Ha en bra dag!

Kramar från Maria

2010-11-24 @ 22:27:13
URL: http://naiva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test